TE KOOP: KAVEL/BOUWGROND!  

Een huis bouwen naar eigen inzicht en wensen, is een van de mooiere uitdagingen in het leven. 
Als u deze uitdaging wilt aangaan, dan bieden wij u aan een van de laatste beschikbare kavels op een schitterend woonerf,  
met de mogelijkheid uw droomhuis te realiseren.  

Unieke locatie 
Zelden worden zo dicht tegen de stad zulke prachtige kavels te koop aangeboden. 
Kavels die niet alleen de voordelen hebben van de stadse faciliteiten op korte afstand, maar ook direct grenzen aan het buitengebied. Voorts wordt de locatie gekenmerkt door een uitstekende bereikbaarheid door de aanwezigheid van de autosnelweg A1 en autoweg N18. 
Het woonerf bestaat uit 4 vrijstaande woningen die via een nieuwe toegangsweg via de Gondalaan worden ontsloten op de Deldensestraat. De aangeboden kavel betreft kavel 3 met een oppervlak van 800 m2 en een onverdeeld aandeel (1/4) van 387 m2 ten behoeve van de toegangsweg en 10 parkeerplaatsen voor bezoekers. 

Landschappelijk inrichtingsplan 
De landelijke setting van de woningen is door GroenAdviesbureau H.A. ten Have uit Schalkhaar uitgewerkt in een landschappelijk inrichtingsplan. Hierin is gezocht naar landschappelijke aanknopingspunten in het omringende landschap. Het plangebied ligt in het kampenlandschap. Dit landschapstype kenmerkt zich door zijn kleinschaligheid en onregelmatige patronen van singels, houtwallen, zandpaden en bosjes rond de omsloten kampen. 

Op en rond het erf worden een aantal bomen aangeplant. Ten west gaat het om 6 eiken. Verder wordt ten oosten van het plangebied een boomgaard gerealiseerd bestaande uit zeven hoogstam fruitbomen met eveneens een waterretentie-mogelijkheid. Ten noorden van de woningen wordt het perceel versterkt met een erfbosje. Tot slot wordt het erf omsloten met enkele eiken, lindes of walnootbomen waardoor de bebouwing landschappelijk wordt ingepast. 

Bestemmingsplan 
Het bestemmingsplan voorziet in de mogelijkheid om een vrijstaand woonhuis, villa of landhuis te bouwen van maximaal 1.000 m³ met de mogelijkheid tot realisatie van een inpandig bijgebouw als atelier of praktijkruimte tot maximaal 150 m².  

Belangstelling en hoe nu verder. 
Maak uw belangstelling aan ons kenbaar en wij verstrekken u voor een bepaalde tijd, een vrijblijvende optie. In die periode kunt u de bouwmogelijkheden, de kosten, de hypotheek mogelijkheden en/of de verkoopmogelijkheden van uw eigen huis onderzoeken. Na deze fase met eventueel een tussentijdse verlenging van de optie, kunt u tot aankoop overgaan. 

We wensen u veel plezier bij de voorbereiding van de bouw van uw droomhuis. Een mooie tijd die veel energie vraagt maar ook veel energie geeft! 

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Minimum oppervlakte
820㎡
Maximum oppervlakte
820㎡
Doelgroep
Woonmilieu
rand van de stad/buitenwijk 
Soort bouw
nieuwbouw 
Soort zelfbouw
individueel bouwen 
Telefoon
Adres

Deldensestraat 156
Goor
Overijssel

Woningtype
vrijstaande woning 
Aantal kavels
1
Ik wil graag informatie ontvangen