*** Deze woning kan je geheel vrijblijvend binnen lopen op onze OPEN HUIZEN DAG 1 APRIL 2023 van 11:00 uur tot 12:00 uur*** 

Deze verrassend ruime kluswoning (1910) met woonprogramma op de begane grond vind je aan de Wilhelminastraat 4 in het pittoreske dorp Oudelande. De half-vrijstaande woning heeft een ruime tuin op het westen, een eigen oprit, een ruime woonkamer met serre en 4 slaapkamers. Er is een woonoppervlak van ca. 109 m2 op een perceel van 205 m2. Het huis is geheel naar eigen inzicht in te delen en te moderniseren. 

Indeling: 
Begane grond: 
We komen binnen in de entree met meterkast (3-fase) de trapopgang naar de eerste verdieping en toegang tot diverse vertrekken. 
De woonkamer is aan de linkerzijde van de woning en heeft een afmeting van 612x404 cm. De woonkamer is voorzien van vele ramen wat een ruimtelijk effect geeft en veel natuurlijk lichtinval. Door zijn vormgeving is de zitkamer gemakkelijk in te delen. Aangrenzend is de semi-open serre. Hier kun je de eetkamertafel plaatsen en genieten van het uitzicht op de tuin. Uiteraard kan deze ruimte ook dienen als speelkamer, kantoor, atelier of leeskamer. Doordat de serre op het westen is kun je tot laat genieten van de avondzon. Achter de woonkamer is de dichte keuken. Wederom is deze ruim van opzet zodat je hier vele mogelijkheden hebt voor het opstellen van een keuken. De keuken geeft uitzicht op de tuin. Gezien de gedateerde staat van de keuken is deze aan vervanging toe. De keuken is ook via de hal aan de achterzijde van het huis bereikbaar. Hier kun je een garderobe opstelling plaatsen. 
Op de begane grond zijn er 3 slaapkamers aanwezig. De slaapkamers zijn rechthoekig en maakt dat er gemakkelijk een bed, linnenkast en een bureau kan staan. De slaapkamers aan de voorzijde van het huis hebben een afmeting van 313x410 cm en 275x405 cm. De slaapkamer aan de achterzijde, met toegang tot de tuin, heeft een afmeting van 273x373 cm. 
In het midden van de woning is een lange hal, hier is een praktische kastruimte gecreëerd. Vanuit de hal is het toilet bereikbaar en de ruime badkamer. De badkamer is gedateerd maar door zijn afmeting (313x280 cm) en aansluitingen is het mogelijk ook deze naar eigen wens te moderniseren. Nu is de badkamer voorzien van een douche, een ligbad, de wasmachineaansluiting en een wastafel.  

De slaapkamers en de badkamer op de begane grond maakt dat dit huis levensloopbestendig is. 

Tweede verdieping: 
Middels de vaste trap in de entree komen we op de eerste verdieping. De eerste verdieping is een blanco doek die naar eigen inzicht afgewerkt kan worden. De voorzolder is ruim en geeft voldoende plaats voor het opbergen van spullen. In 2020 is de cv-installatie vernieuwd (Nefit Trendline). Achter de voorzolder is de vierde slaapkamer met dakraam. Deze slaapkamer is functioneel doordat je hier ook een werkkamer van kunt maken. 

Tuin: 
De tuin geeft enorm veel privacy doordat er nauwelijks inkijk is. Vanuit de oprit is er een vrij achterom en de tuin is ingesloten middels de woning, de overkapping en de schutting. Doordat deze op het westen gelegen is kun je hier heerlijk genieten van de zon in de middag tot laat in de avond.  
De overkapping heeft een afmeting van 497x339 cm maar dient tot een goede conditie hersteld te worden. De tuin is verwilderd en geeft dan ook de mogelijkheid deze naar eigen smaak te herinrichten. Je kunt hier diverse terrassen creëren, een moestuin of een trampoline plaatsen. 

Kortom! Een levensloopbestendige woning met ruimte en de mogelijkheid deze naar jou ideaal te moderniseren. Een unicum! 

Ben jij benieuwd geworden naar deze veelzijdige kluswoning? 
Als voorproefje kun je onze live bezichtiging bekijken of Facebook en ons YouTube Kanaal KuubTV op maandag 6 februari om 12:00 uur. Deze uitzending is nadien nog steeds te bekijken.

Minimum prijs
€195.000
Maximum prijs
€195.000
Minimum oppervlakte
267㎡
Maximum oppervlakte
267㎡
Doelgroep
Woonmilieu
dorps of landelijk 
Soort bouw
kluswoningen 
Soort zelfbouw
individueel bouwen 
Telefoon
Adres

Wilhelminastraat 4
Oudelande
Zeeland

Woningtype
twee-onder-een-kap-woning 
Aantal kavels
1
Eigenaar
Ik wil graag informatie ontvangen