Wat een locatie! Aan het einde van de boulevard in Breskens is deze fijne hoekwoning te vinden. Zorg dat je Ready bent om je handen uit de mouwen te steken en hier je droomplekje van te maken. 

De woning is gelegen op een perceel van 168 m² met een dubbele garage. Naast de woning ligt een tweede perceel van 256 m² mét de mogelijkheid om een woning op te bouwen. Dit deel is optioneel bij te kopen voor € 79.000,-. 

Waarom is dit zo’n fantastisch plekje? Omdat je de zee kunt ruiken. Op 100 meter wandelen kan je het eerste zand al aanraken! Met zijn ligging onder de dijk is het strand, het strandpaviljoen ‘Breskens aan zee’ en de Veerhaven goed aan te lopen. Vanaf de Veerhaven kan je de ferry naar Vlissingen pakken om direct met de trein in verbinding te staan met de rest van Nederland. Ook het centrum van Breskens is op loopafstand te bereiken. Dit centrum staat bekend om zijn vele cafés en restaurants en het winkelcentrum met onder andere een Plus en de Etos. Breskens staat ook bekend om de vissers- en plezierhaven, heerlijk om hier in de zomer je bootje te hebben liggen en erop uit te kunnen varen. Voor de levensgenieter is er dus genoeg te doen in het centrum, maar een wandeling over de duinen is zeker ook een aanrader. 

Indeling 
Met zijn ligging op de dijk heeft de woning een leuke speelse indeling. Wanneer we de woning middels de voordeur betreden stappen we de lange gang binnen. Deze strekt tot de achterdeur en biedt toegang tot de woonkamer, keuken, kelder en de eerste verdieping. Allereerst de grootste ruimte, de woonkamer. Deze royale woonkamer heeft een woonoppervlakte van maar liefst 35 m² en biedt alle ruimte voor een eettafel en gezellige zithoek. De ruimte wordt verwarmd middels gaskachels. In de aanbouw is de keuken met daarbij de badkamer te vinden. Hier hangt ook de geiser voor het warme water. De keuken is voorzien van opbergruimte, een spoelbak en losse apparaten. Daarnaast is de badkamer te betreden en deze is voorzien van een douche en een toilet. 

Nu wordt de speelse indeling duidelijk. In de keuken in de aanbouw staan we opeens niet meer op de begane grond. De dijk loopt uiteraard af, waardoor je vanuit de keuken de trap af moet naar beneden. Je passeert dan nog het originele buitentoilet (nu berging) om beneden de tuin te betreden. Ook is onder de trap de kelder langs binnen te betreden. Deze ruime kelder biedt veel opslagruimte en langs hier kan je ook de tuin betreden. Tenslotte is er nog aan de woning een berging en een inpandige regenput voorzien. 

Eerste verdieping 
Middels de vaste trap wordt de ruime overloop van de eerste verdieping betreden. Hier zijn meerdere kasten voorzien voor opslag. Aan beide kanten van de woning is een slaapkamer te vinden. Aan de voorzijde een master bedroom. Alle ruimte hier voor een tweepersoonsbed en eventueel een bureau. De tweede slaapkamer is te vinden aan de achterzijde. Ook deze is ruim genoeg voor een tweepersoonsbed en een kledingkast en is voorzien van een wastafel. Middels een verbouwing is eventueel ook een toilet of badkamer te realiseren op deze verdieping. 

Tuin 
De achtertuin heeft een fijne ligging op het zuidwesten en is voorzien van een dubbele garage met een oppervlakte van 31 m². Wanneer je het tweede perceel erbij koopt heb je maar liefst 424 m² aan perceeloppervlakte en achter op het perceel extra parkeergelegenheid. De garage (en parkeerplek) is langs achter toegankelijk met de auto. 

Bijzonderheden 
- Vraagprijs woning met dubbele garage en 168 m² perceel is € 215.000,- K.K. 
- Voor € 79.000,- K.K. is het tweede perceel van 256 m² bij te kopen. Hier kan tevens nog een woning op gebouwd worden. 
- Houten kozijnen met enkel glas. Aan de voorzijde van de woonkamer tevens voorzien van elektrische rolluiken. 
- Tuin op het zuidwesten. 
- Verwarming middels gaskachels. 
- Dubbele garage van 31 m². 

Ben je Ready om te wonen aan de boulevard in Breskens dichtbij de zee? Neem dan snel contact op met Ready Vastgoed voor meer informatie en een bezichtiging.

Minimum prijs
€215.000
Maximum prijs
€215.000
Minimum oppervlakte
168㎡
Maximum oppervlakte
168㎡
Doelgroep
Woonmilieu
dorps of landelijk 
Soort bouw
kluswoningen 
Soort zelfbouw
individueel bouwen 
Telefoon
Adres

Boulevard 63
Breskens
Zeeland

Woningtype
geschakeld (rijwoning) 
Aantal kavels
1
Eigenaar
Ik wil graag informatie ontvangen