NIEUW IN VERKOOP  

DE LAATSTE BOUWKAVEL 

Bouwkavel (nr.10) Paasdijkweg te Poortvliet gemeente Tholen. 

Heeft u genoeg van de drukte in de randstad de hoge woningprijzen? Kom eens kijken in de mooie gemeente Poortvliet Tholen, waar rust en ruimte nog bestaan, deze bouwkavel (nummer 10 op de situatieschets) van ca. 460m2 grond is bestemd voor de bouw van een vrijstaande woning. De kavel is ca. 14 x 33 meter. De getoonde ontwerpen zijn van een lokaal bekende aannemer die uw vrijstaande woning of semi-bungalow kan bouwen. Zij verzorgen het gehele bouwtraject voor u, van ontwerp tot aanvraag bouwvergunning, u wordt totaal ontzorgd.  

Het kleinschalige nieuwbouw wijkje van vrijstaande woningen "Wonen bij de Molen" is gelegen aan de rand van het dorp Poortvliet van de gemeente Tholen. Poortvliet is een dorp in de gemeente Tholen in de Nederlandse provincie Zeeland. In 2021 telde het dorp 1.715 inwoners.  

In Poortvliet is dit de laatste kavel grond die beschikbaar is voor nieuwbouw in dit charmante kleine wijkje, de overdrachtsbelasting bedraagt 8%.  

Er kunnen verschillende woningtypes gebouwd worden, nieuwsgierig naar de mogelijkheden, neem even contact met ons, voor vragen over de verschillende woningtypes brengen wij u graag in contact met de aannemer.  

• Verkoper behoudt zich het recht voor tot gunnen 
• Overdracht bij projectnotaris verkoper 
• Aanvaarding in overleg 

• Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Kopers zijn in de gelegenheid om deze na te (laten) meten. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.

Minimum prijs
€150.000
Maximum prijs
€150.000
Minimum oppervlakte
460㎡
Maximum oppervlakte
460㎡
Doelgroep
Woonmilieu
dorps of landelijk 
Soort bouw
nieuwbouw 
Soort zelfbouw
individueel bouwen 
Telefoon
Adres

Korenaar 3
Poortvliet
Zeeland

Woningtype
vrijstaande woning 
Aantal kavels
1
Ik wil graag informatie ontvangen