Landgoed Overgooi is de meest exclusieve villawijk van Almere en ligt aan het Gooimeer. Het is een landgoed middenin een groen polderlandschap, door bos omlijst, aan de overkant van ‘t Gooi. De klassiek-moderne wijk heeft brede lanen, rustige woonstraten, statige bomen en riante kavels van 1.500 – 5000 m2. Er staan grote, zelfgebouwde villa’s, onder architectuur gebouwd.

Woonkwaliteit, ruimte en rust

Dat is waar Landgoed Overgooi voor staat. Zelfbouwers kunnen hier in alle vrijheid hun eigen woon- en leefomgeving creëren. De wijk heeft een mooie en chique uitstraling. Landschapspark De Overgooischezoom verbindt de verschillende buurten van de wijk.

Natuur is volop aanwezig in Overgooi: de boswachterij Almeerderhout die bestaat uit het Waterlandse bos, Cirkelbos, Weteringpark, landschapskunstwerk de Groene Kathedraal en Stadslandgoed De Kemphaan. Een dagje golfen kan vrijwel in de eigen achtertuin bij Golfbaan Almeerderhout. Paardenliefhebbers kunnen terecht bij manege Ruitersportvereniging Almere, die tegen de wijk aan ligt.

 

Minimum prijs
€467.344
Maximum prijs
€637.443
Minimum oppervlakte
1.554㎡
Maximum oppervlakte
3.032㎡
Soort bouw
nieuwbouw 
Woningtype
vrijstaande woning 
Telefoon
Adres

Liesbos
Almere Haven
Flevoland

Doelgroep
Soort zelfbouw
individueel bouwen 
Aantal kavels
10
Woonmilieu
rand van de stad/buitenwijk 
Ik wil graag informatie ontvangen