Buitenkans! Op zoek naar een unieke stek? Nieuw wonen nabij de oude dorpskern van Puiflijk en toch in het weidse veld gelegen? Op dit prachtige kavel van ± 11.670 m² kunt u uw eigen droomwoning realiseren!

Op dit moment is de kavel onbebouwd en is er op het gedeelte wat aan de straat is gelegen een woonbestemming gevestigd. Het overige gedeelte van het kavel heeft een agrarische bestemming. De afmetingen van de woning die gebouwd kan worden staan hieronder beschreven. Zo kunt u variëren in lengte en breedte formaat en speelse elementen toevoegen aan de woning. Ook in het materiaalgebruik en kapvorm kunt u zeer veel kanten op.

Het perceel is gelegen op een unieke locatie in het dorp en met toch ook het landelijke ruimte gevoel.

De kavel aan de Oude Koningstraat te Puiflijk is dé plek om jouw droomhuis te realiseren! De voorzieningen, zoals de supermarkt, Kruidvat, huisarts, apotheek en verschillende eetgelegenheden zijn te vinden in het nabij gelegen dorp Druten. Te voet, fietsend of met de auto, je bent in enkele minuten in het weidse veld, de prachtige uiterwaarden, de Waalbandijk én het centrum van Druten.

Het dorpje Puiflijk (ca. 1200 inwoners) behoort tot de Gemeente Druten. Druten combineert de voordelen van enerzijds landelijk wonen en anderzijds een uitstekend voorzieningenniveau met elkaar. Puiflijk is gelegen aan de zuidzijde van de Waal in het natuurrijke Land van Maas en Waal. Deze prachtige omgeving leent zich bij uitstek voor natuurgerichte recreatie. De aangenaam landelijke sfeer die de Gemeente Druten uitademt wordt nog eens benadrukt door het natuurschoon rond de dijk en de uiterwaarden van de rivier de Waal. Dit ongerepte stukje natuur trekt veel wandelaars en fietsers. Ondanks dat Druten inmiddels bijna tegen Puiflijk is aangebouwd, weet Puiflijk toch nog steeds haar prettige dorpse karakter te behouden. Vanuit het dorp heb je perfecte verbinding met het rijkswegennet A15/A50/A73 en openbaar (bus)vervoer.

Kortom wonen in een landelijke sfeer grenzend aan Druten met veel voorzieningen (winkels, scholen, openbaar vervoer).

Voordelen zelf bouwen
Wanneer je bouwt op je eigen perceel, heb je je droom in eigen hand. Je maakt je eigen keuzes als het gaat om de bouwstijl, bouwmaterialen en indeling. Samen met de door jou gekozen aannemer en architect ben je intensief betrokken bij het bouwproces. Een uitdagende en spannende periode!

Bijzonderheden:
- Ruime kavel van ± 11670 m²,
- Maximale bouwhoogte ± 8 m,
- Maximale goothoogte ± 5 m,
- Bouwvlak van ± 9 m bij 12 m,
- De kavel is geschikt voor het realiseren van een vrijstaande woning,
- Bodemrapport uit 2013 is aanwezig,
- Op de naastgelegen weg rust een erfdienstbaarheid van uitweg.

U bent vrij in het opstellen van een ontwerp van uw droomwoning binnen de kaders van de bouwvoorschriften. Het bouwplan dient nog wel te worden beoordeeld door de welstandcommissie.
 

Minimum prijs
€350.000
Maximum prijs
€350.000
Minimum oppervlakte
11.670㎡
Maximum oppervlakte
11.670㎡
Soort bouw
nieuwbouw 
Woningtype
vrijstaande woning 
Telefoon
Adres

Oude Koningstraat 2A
Puiflijk
Gelderland

Doelgroep
Soort zelfbouw
individueel bouwen 
Aantal kavels
1
Woonmilieu
dorps of landelijk 
Ik wil graag informatie ontvangen