Het is zover: de verkoop van de eerste droomkavels van Broek Zuid is gestart!

Zie jij jezelf binnenkort aanmeren in deze nieuwe en unieke woonwijk omgeven door natuur en open vaarwater? Dan kun je je vanaf dinsdag 19 mei inschrijven voor de verloting van de eerste 11 vrij te bebouwen kavels. De, wegens coronamaatregelen digitale, verloting vindt plaats op donderdag 11 juni om 19.30 uur. Iedereen die zich heeft ingeschreven voor één van de kavels van Broek Zuid ontvangt per e-mail een uitnodiging voor deze digitale verlotingsbijeenkomst.

BROEK ZUID
In Broek Zuid woon je zoals jij dat wilt. In een zee van ruimte bouw je het huis van je dromen. Dan blijf je natuurlijk het liefst thuis, maar als je toch weggaat: binnen 60 minuten ben je in Amsterdam en in slechts 5 minuten fietsen sta je in het centrum van Joure. En je hebt ook nog eens toegang tot open vaarwater vanuit je eigen achtertuin. Dat kan alleen in Broek Zuid.

Als je je eigen huis gaat bouwen, wil je natuurlijk zelf weten hoe het eruit komt te zien. Daarom krijg je in Broek Zuid heel veel vrijheid. Met een kaveloppervlakte tussen de 819 en 1561 m2 heb je alle ruimte en privacy die je je kunt wensen. En met het open vaarwater in je achtertuin is Broek Zuid de ideale plek voor waterliefhebbers. Wonen in Friesland was nog nooit zo mooi.

In totaal komen er 86 kavels beschikbaar in Broek Zuid. In de eerste fase gaat het om 45 kavels, in de tweede fase komen er nog 41 bij.

Minimum prijs
€235.000
Maximum prijs
€470.000
Minimum oppervlakte
819㎡
Maximum oppervlakte
1.561㎡
Soort bouw
nieuwbouw 
Woningtype
vrijstaande woning 
Telefoon
Adres

It Sud
Broek
Friesland

Doelgroep
Soort zelfbouw
individueel bouwen 
Aantal kavels
11
Woonmilieu
dorps of landelijk 
Ik wil graag informatie ontvangen