U kunt zich vanaf nu inschrijven voor één van de 14 vrije kavels in Plan Sally te Wijdenes.

Het plangebied heeft het karakter van een ‘nieuw lint’. De traditionele lintstructuur van Wijdenes is mooi zichtbaar in dit plan. De ruime verkaveling, groene inpassing en brede watergangen maken het tot een plek waar wonen en ontspanning nog dicht bij elkaar liggen. In twee jaar tijd wil de gemeente Drechterland hier in totaal 62 woningen gaan realiseren binnen een veelzijdig woonprogramma.

Waar komt deze nieuwe wijk U vindt het plan ‘Sally’ in het dorp Wijdenes in de hoek van de Kerkbuurt en de Molenweg in het mooie lintdorp Wijdenes. De wijk ligt vlakbij de recreatiestrandjes van het Markermeer. Fietsen en wandelen over de monumentale Westfriese omringdijk is ook een prachtige ervaring. De ontsluiting richting de A7 (15 minuten) en het centrum van Hoorn (11 minuten) is prima te noemen. Direct naast de wijk, zonder hiervoor een doorgaande verkeersweg te moeten oversteken, is een basisschool.

Groene karakter Bijzonder voor deze wijk is het intieme en groene karakter. De hoofdontsluitingsweg is geen doorgaande weg. Er is dus rust. Maar er is meer! Wij vinden het heel belangrijk dat het openbaar gebied beleefd kan worden. In de wijk is dan ook een brede parkachtige groenstrook ontworpen met een ecologisch aangelegd oevermilieu. De watergangen zijn dusdanig breed dat er in de warme tijd van het jaar een rondje gemaakt kan worden met een rubberbootje. En in de winter.....wie weet kunnen de schaatsen nog eens onder. In de wijk wordt ook een ruime speeltuin aangelegd met speelvoorzieningen voor groot en klein.

Wij geven 14 vrije kavels uit in één fase. De grootte van de kavels bedragen 471 m2 tot 1085 m2 . De kavels zijn allen gelegen aan ofwel een watergang ofwel het parkje. De woningen mogen één bouwlaag met kap hebben.

COLLECTIE PARTICULIER OPDRACHTGEVERSCHAP In deze ontwikkeling bieden wij de mogelijkheid om een bijzondere woonvorm te realiseren. Door middel van Collectief Particulier Opdrachtgeverschap kunt u zich inschrijven voor het realiseren van één 2-1 kap woning waar u, samen met uw nieuwe buren, zelf zorgdraagt voor de bouw van uw beider droomhuis. Hiermee heeft u zelf meer vrijheden bij het realiseren van uw woonwensen en kwaliteit van de woning. Maar er zitten ook bijzondere voorwaarden aan deze gezamenlijke ontwikkeling. Een mooie uitdaging!

Minimum prijs
€149.055
Maximum prijs
€276.675
Minimum oppervlakte
471㎡
Maximum oppervlakte
1.085㎡
Soort bouw
nieuwbouw 
Woningtype
twee-onder-een-kap-woning 
vrijstaande woning 
Telefoon
Adres

Kerkbuurt
Wijdenes
Noord-Holland

Soort zelfbouw
individueel bouwen 
samen bouwen (bouwgroep) 
Aantal kavels
14
Woonmilieu
dorps of landelijk 
Contactpersoon
Martin Groefsema
Ik wil graag informatie ontvangen