Unieke kans! Ben je op zoek naar een ruime, landelijk gelegen bouwkavel voor de bouw van je droomhuis?  
Dan ligt in Gendt dit pareltje met een oppervlakte van maar liefst 3495 m² voor jou klaar. Het betreft hier een mooie, privé gelegen kavel, waarop je je eigen droomwoning kunt bouwen met daaraan gekoppeld een grote weide. Door de vrije ligging kijk je vanuit jouw toekomstige woonkamer fantastisch weg over de weilanden en boomgaarden van Lingewaard. 

Door een architect is zelfs al een concept ontworpen voor een prachtige, luxe villa, die voldoet aan alle hedendaagse normen. Dit ontwerp is goedgekeurd door welstand en kan ingediend gaan worden voor een bouwvergunning. 

Het achtergelegen perceel dat als bestemming ''weide'' heeft is al volledig ingezaaid door de eigenaar. Hier werd jarenlang een glastuinbouwbedrijf gerund. Deze grond, kadastraal bekend Gendt E 1294 is vervuild geraakt door bestrijdingsmiddelen. Daarom is deze grond volgens bestemmingsplan alleen als weide bruikbaar. Wil je deze grond saneren? Dan liggen hiervoor al offertes klaar bij de makelaar. Goed om te weten: de kavel voor de woning is nooit vervuild geweest. 

De omgeving: 

In Gendt is het ultiem landelijk wonen, met alles wat je nodig hebt binnen handbereik. Voetballen op straat, in de tuin werken op zaterdag, vers fruit halen bij de overburen en de kinderen zelf naar school laten fietsen. ‘Durps’ wonen heeft zo z’n charme. Je komt elkaar tegen in het actieve verenigingsleven of tijdens één van de gezellige dorpsfeesten waar tradities centraal staan. Maar ook de gezellige steden Arnhem en Nijmegen zijn in een kwartier bereikbaar waardoor rust en ruimte, cultuur en een bruisend uitgaansleven dagelijks te genieten zijn. 

Tegelijkertijd hoef je voor de belangrijkste voorzieningen Gendt niet uit. Basisscholen, kinderopvanglocaties en sportverenigingen. Leuke plekken om te lunchen of borrelen en een levendige weekmarkt op vrijdag. Maar ook een Kruidvat, slijterij en verschillende kledingwinkels. Je vindt het in gewoon in het dorp. En voor alles wat je in Gendt niet kunt vinden rijd je in een kwartiertje naar Arnhem of Nijmegen.  

Dan is er in Gendt nog volop mooie natuur. Die roept gewoon om een wandeling, fietsritje of workout in de frisse buitenlucht. Aan de ene kant de Waal met haar dijken en uiterwaarden. Aan de andere kant de fruitgaarden en uitgestrekte weilanden. Dat gaat nooit vervelen! 

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie neem dan contact op met een van de makelaars.

Minimum prijs
€425.000
Maximum prijs
€425.000
Minimum oppervlakte
3.495㎡
Maximum oppervlakte
3.495㎡
Doelgroep
Woonmilieu
dorps of landelijk 
Soort bouw
nieuwbouw 
Soort zelfbouw
individueel bouwen 
Telefoon
Adres

Zandvoortsestraat 16
Gendt
Gelderland

Woningtype
vrijstaande woning 
Aantal kavels
1
Ik wil graag informatie ontvangen