Ontdek een unieke kans aan De Haspel 30 te Zevenhuizen (Groningen) - een ruime bouwkavel van 4290 m2. Deze uitgestrekte kavel biedt een prachtige landelijke omgeving en vormt de ideale locatie om uw droomhuis te realiseren. Maak gebruik van deze gelegenheid en creëer uw eigen droomwoning op deze uitstekende locatie. Helaas is de voormalige woonboerderij door brand verwoest, maar dit biedt u de vrijheid om een geheel nieuw ontwerp te realiseren dat perfect aansluit bij uw wensen en behoeften. 

Geniet van de rust en schoonheid van het omliggende landschap, terwijl u toch profiteert van de nabijheid van voorzieningen. In Zevenhuizen vindt u een supermarkt, een school en recreatieve faciliteiten. Grotere dorpen zoals Leek en Roden met veel voorzieningen zijn op nog geen 10 kilometer afstand aanwezig. Bovendien zijn de steden Groningen en Assen gemakkelijk bereikbaar, waardoor u kunt profiteren van een uitgebreid scala aan culturele en sociale mogelijkheden. 

In onze uitgebreide brochure vindt u gedetailleerde informatie over de bestemmingsplanvoorwaarden en relevante bodeminformatie. Daarnaast ontvangt u een asbestvrijverklaring voor de locatie van de voormalige boerderij, waardoor u met vertrouwen aan uw bouwproject kunt beginnen. 

Wacht niet langer! Grijp deze ideale gelegenheid aan om uw droomhuis te realiseren op deze prachtige locatie. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en maak van uw bouwplannen werkelijkheid. Deze kans mag u niet aan u voorbij laten gaan! Bel ons nu om een bezichtiging te plannen en laat u inspireren door de vele mogelijkheden die deze bouwkavel te bieden heeft. Realiseer uw droomhuis op een plek waar rust en landelijke schoonheid samenkomen. 

Goed om te weten: 
- De brochure met gedetailleerde bestemmingsplanvoorwaarden en relevante bodeminformatie is beschikbaar. 
- Een asbestvrijverklaring voor de locatie van de voormalige boerderij is aanwezig. 
- De aanwezige schuur en caravans blijven achter op het terrein. 
- Let op! 10,4 procent overdrachtsbelasting

Minimum prijs
€275.000
Maximum prijs
€275.000
Minimum oppervlakte
4.290㎡
Maximum oppervlakte
4.290㎡
Doelgroep
Woonmilieu
dorps of landelijk 
Soort bouw
nieuwbouw 
Soort zelfbouw
individueel bouwen 
Telefoon
Adres

de Haspel 30
Zevenhuizen
Groningen

Woningtype
vrijstaande woning 
Aantal kavels
1
Ik wil graag informatie ontvangen