Maak nu je woondroom waar en ontwerp je eigen huis op een mooi diep kavel van maar liefst 1.800 m² eigen grond. 

Het kavel is in een voor auto's doodlopende zijstraat van de Burgemeester de Zeeuwstraat in het groen en aan het water "Verlorendiep" gelegen. Daarnaast is het kavel gelegen op het zonnige zuiden en is er de mogelijkheid om meerdere auto's op eigen terrein te parkeren. 

NUMANSDORP 
Het gezellige en diverse centrum van Numansdorp is op fietsafstand gelegen en daarnaast kan je actief je vrije tijd doorbrengen bij onder andere de tennisvereniging, de voetbalvereniging en op de schitterende 18-holes Championship Course en de 9-holes Compact Course van Landgoed Vereniging Golfclub Cromstrijen. Daarnaast heeft Numansdorp ook twee mooie jachthavens aan het Hollands Diep en zijn Rotterdam, Antwerpen, Brabant en Zeeland via de A29 snel te bereiken. 

EXTRA INFORMATIE 
- op de kavel mag 1 vrijstaande woning; 
- het hoofdgebouw dient gerealiseerd te worden binnen het bouwvlak; 
- maximale bouwhoogte is 7 meter en de maximale goothoogte is 3 meter; 
- verdere uitleg over de bouwvoorschriften is terug te vinden in het bestemmingsplan; 
- de oplevering is in overleg. 

BESTEMMINGSPLAN 
Het bestemmingsplan 'herziening bestemmingsplan Middelsluis locatie Burg. de Zeeuwstraat ong. naast 118 en 120 Numansdorp is via ons kantoor op te vragen of u download hem vanaf ruimtelijkeplannen.nl. 

NVM-aankoopmakelaar 
Neem je eigen NVM-aankoopmakelaar mee voor advies bij de aankoop van je nieuwe woning in Numansdorp, gemeente Hoeksche Waard! 

Eigen huis 
Is je eigen huis nog niet verkocht? Ralph of Barend komt graag op de koffie voor een gratis en vrijblijvend verkoopgesprek! 

Disclaimer 
Deze informatie is door VMK Makelaars & Taxateurs met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Minimum prijs
€588.500
Maximum prijs
€588.500
Minimum oppervlakte
1.800㎡
Maximum oppervlakte
1.800㎡
Doelgroep
Woonmilieu
dorps of landelijk 
Soort bouw
nieuwbouw 
Soort zelfbouw
individueel bouwen 
Telefoon
Adres

Burg de Zeeuwstraat 120a
Numansdorp
Zuid-Holland

Woningtype
vrijstaande woning 
Aantal kavels
1
Ik wil graag informatie ontvangen