Wilt u graag zelf uw droomwoning bouwen? Dit is uw kans! Deze bouwkavel van 5.001 m² is geschikt voor een vrijstaande woning met een bijgebouw van maximaal 250 m². De tuin op het kavel is het zonnige zuiden en hier kunt u genieten van een heerlijk vrij uitzicht.  

Hier woont u op een prachtige locatie op korte afstand van alle voorzieningen van Eersel. Op korte afstand zijn tevens gelegen de uitvalswegen richting België en Eindhoven. 

Heeft u nu al zin om uw handen uit de mouwen te steken? Neem dan gerust contact op met ons kantoor voor meer informatie.  

Regels bouw vrijstaande woning 
Bouwhoogte: maximaal 9 meter 
Goothoogte: maximaal 3,5 meter 

Regels bouw bijgebouw 
Bouwhoogte: maximaal 6 meter 
Goothoogte: maximaal 3,2 meter 

De kavel heeft een oppervlakte van 5.001 m². De nutsvoorzieningen zijn gelegen aan de openbare weg.  

Bestemmingsplan 
De bouwkavel is momenteel gelegen in het bestemmingsplan "Buitengebied, herziening Hazenstraat 11(a) en ong. Eersel" van de gemeente Eersel en heeft daarin de enkelbestemming "Wonen" en "Agrarisch met waarden - Landschappelijke waarden" en gedeeltelijk de dubbelbestemming "Waarde - Archeologie 4.1".  

Tevens is een deel gelegen in het bestemmingsplan Buitengebied 2017 van de gemeente Eersel en heeft hierin de enkelbestemming "Agrarisch met waarden - Landschappelijke waarden" en de dubbelbestemmingen "Waarde - Archeologie 4.1" en "Waarde - Archeologie 5.1" 

Kadastrale gegevens 
Gemeente Eersel, sectie M, nummer 2809.  

Bijzonderheden 
- De kavel is gelegen op een prachtige locatie buiten de bebouwde kom van Eersel, maar toch dichtbij de rand van het dorp.  
- De kavel geeft u de mogelijkheid om een vrijstaande woning met bijgebouw te realiseren.  
- Niet alleen de grootte, maar ook de ligging en de mogelijkheden maken deze kavel zeer aantrekkelijk.  
- De kavel is aan de voorzijde (straatkant) ca. 25 meter breed, aan de achterzijde ca. 39 meter breed en in de lengte ca. 112 meter lang.  
- Het blouwvlak is ca. 80 meter diep.  
- De aanvaarding is geheel in overleg.  

Locatie  
De bouwkavel is gesitueerd aan de rand van het dorp Eersel, op korte afstand van het gezellige centrum met alle dagelijkse voorzieningen binnen handbereik. Daarnaast zijn ook de uitvalswegen naar Eindhoven, Veldhoven, Valkenswaard en België in de korte nabijheid gelegen.

Minimum prijs
€560.000
Maximum prijs
€560.000
Minimum oppervlakte
5.001㎡
Maximum oppervlakte
5.001㎡
Doelgroep
Woonmilieu
dorps of landelijk 
Soort bouw
nieuwbouw 
Soort zelfbouw
individueel bouwen 
Telefoon
Adres

Hazenstraat 13
Eersel
Brabant

Woningtype
vrijstaande woning 
Aantal kavels
1
Ik wil graag informatie ontvangen