Altijd al je eigen droomhuis willen bouwen? Dat is nu mogelijk op de Nikola Teslastraat 18. Deze kavel is op loopafstand van de nieuwe Albert Heijn, de winkels Aldi, Het Kruidvat, de Action, Bloemenzaak Actief en andere buurtwinkels.  

De kavel heeft een oppervlakte van maar liefst 2.600 m2 (inclusief de oppervlakte van de weg). Op de kavel is er de mogelijkheid om een woning te plaatsen van 325 m2 BVO + de eventueel vergunningsvrije ruimte. De doorwaadbare zone verplichting is van toepassing.  

Oosterwold is sinds half april 2022 niet meer verstoken van voorzieningen en dat maakt de woonomgeving nog aantrekkelijker. Je woont in het ruime Oosterwold met de karakteristieken van de wijk zoals: zelfvoorzienendheid, stadslandbouw, grote kavels en de doorwaadbare zone’s en vlakbij de nieuwe moderne wijkvoorzieningen. 

Lang wachten op gemeente (in Oosterwold vaak een jaren durend proces) is hier niet nodig. Je kunt als koper direct beginnen met de procedures om een omgevingsvergunning aan te vragen. Sterker nog: er is een omgevingsvergunning afgegeven op een mooi plan dat wij ook kunnen verstrekken.  

De inkoop bij de kavelwegvereniging is in de prijs inbegrepen. De weg zal verder worden aangelegd als de bouwwerkzaamheden in de straat zijn voltooid.  

De koper zal zich moeten conformeren aan de regelgeving zoals deze in Oosterwold geldt. Bebouwing mag alleen geplaatst worden op het "roodkavel".  

Verder zijn alle regels van Oosterwold ook van toepassing op deze kavel. Op de website Maakoosterwold.nl is hier alles over te vinden. 

De kavel staat te koop met een vraagprijs van € 749.000,-- K.K.  
Houd u hierbij rekening met 10,5% overdrachtsbelasting. 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor. 

Minimum prijs
€749.000
Maximum prijs
€749.000
Minimum oppervlakte
2.600㎡
Maximum oppervlakte
2.600㎡
Doelgroep
Woonmilieu
rand van de stad/buitenwijk 
Soort bouw
nieuwbouw 
Soort zelfbouw
individueel bouwen 
Telefoon
Adres

Nikola Teslastraat 18
Almere
Flevoland

Woningtype
vrijstaande woning 
Aantal kavels
1
Ik wil graag informatie ontvangen