OP VRIJDAG 22 SEPTEMBER START DE VERKOOP VAN DE LAATSTE KAVEL, NUMMER 175!  

Wil je meer weten over deze kavel en de mogelijkheden? Dan ben je op vrijdag 22 september van 13.30 tot 17.00 uur van harte welkom op Bureau Kaveluitgifte ’t Vaneker aan de Zuidkampweg 1. 

INSCHRIJVEN KAVEL 
Ben je geïnteresseerd in de kavel? Dan kun je het lotingsformulier - dat te vinden is op de projectwebsite en in het informatiepakket - inleveren bij Notariskantoor Hordijk (M. H. Tromplaan 20 in Enschede). Dit kan van maandag 25 september vanaf 9:15 uur tot vrijdag 6 oktober 17:00 uur. 

LOTING 
Op dinsdag 10 oktober vindt om 19:00 uur de online loting plaats. Tijdens de loting trekt de notaris een voor een de briefjes met daarop de gegevens van de inschrijvers. De volgorde van de trekking bepaalt wie de eerste, tweede, derde, etc. optant is. De loting is online te volgen, maar het is niet noodzakelijk om hierbij aanwezig te zijn. Na de loting word je zo snel mogelijk op de hoogte gebracht op welke plaats je op de lijst staat en wat de verdere procedure is. 

KAVELS 'T VANEKER, WONEN MET UITZICHT OP HET TWENTSE LANDSCHAP! 
Getoonde foto's zijn reeds gerealiseerde woningen in het Vaneker. Het betreft hier aanbod van bouwkavels. 

Binnen een oppervlak van bijna 100 hectare biedt ’t Vaneker alle landschappelijke elementen van Twente. ’t Vaneker, een bijzonder gebied aan de noordelijke stadsrand van Enschede met het zo typisch Twentse coulisselandschap. Houtwallen en bospercelen, afgewisseld met open weiden en bouwland. Riant wonen met altijd een vrij uitzicht!  
’t Vaneker: Precies wat je wilt! 

In ’t Vaneker kun je een eigen huis bouwen op een kavel naar keuze. Van een authentieke woning, een eigentijdse villa tot aan een rietgedekte woonboerderij. Ook zijn er diverse historische panden die voor wonen of bedrijvigheid geschikt zijn. En dat alles in het veelzijdige Vaneker. Je vindt er rust en natuur, maar bent ook binnen no time in hartje Enschede. Alle ruimte voor heerlijk buiten spelen, maar ook de sportclub op fietsafstand. ’t Vaneker is een gebied waar de kwaliteiten van het Twentse landschap met vrij wonen op de grens van stad en buitengebied samenkomen.  

’t Vaneker is jouw sleutel tot complete vrijheid, in meerdere opzichten. Vrijheid is het ultieme begrip waar mensen wereldwijd naar streven. De vrijheid om je eigen keuzes te maken en je leven naar je eigen inzichten vorm te geven. Natuurlijk wel met respect voor mensen in je omgeving. 

Nieuw Wonen Twente is dé nieuwbouwmakelaar van Twente met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio. Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Twente je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag. 

Nieuw Wonen Twente; Dé nieuwbouwmakelaar van Twente!

Minimum prijs
€446.000
Maximum prijs
€446.000
Minimum oppervlakte
1.028㎡
Maximum oppervlakte
1.028㎡
Doelgroep
Woonmilieu
rand van de stad/buitenwijk 
Soort bouw
nieuwbouw 
Soort zelfbouw
individueel bouwen 
Telefoon
Adres

Harenbergweg 11
Enschede
Overijssel

Woningtype
vrijstaande woning 
Aantal kavels
1
Ik wil graag informatie ontvangen