Zoekt u een heel ruim huis dat u naar uw eigen inzichten wilt inrichten? 
Omdat u een groot gezin heeft, of omdat u een bedrijf aan huis heeft, of omdat u samen met uw ouders in een huis wilt wonen, of omdat u een samengesteld gezin heeft. Of omdat u gewoon handig bent en houdt van een groot huis! 
Dan is dit úw kans! 

Wilt u landelijk wonen met vrij uitzicht over landerijen en de Hoogeveensche Vaart, maar toch binnen 10 minuten van winkels en voorzieningen? Wellicht is dit fraaie plekje aan de rand van het dorp Nieuweroord iets voor u. Gelegen temidden van kleinschalig nieuwbouwproject, staat dit ruim bemeten en multifunctionele vrijstaande woonhuis. Geschikt voor een groot gezin of kantoor/praktijk aan huis, maar ook mantelzorg behoort tot de vele mogelijkheden die deze woning biedt. 

Deze verrassende woning beschikt over een entree aan beide zijden en kent momenteel de volgende indeling: 

Begane grond: Entree met trapopgang naar de verdieping en gang met toegang tot de diverse vertrekken. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de ruime woonkamer van ca. 48 vierkante meter voorzien van schouw met open haardpartij en openslaande tuindeur. Aangrenzend is een gezellige woonkeuken met bargedeelte en handige provisiekast. 
Via de gang zijn de vier slaap-/werkkamers op de begane grond te bereiken van resp. 10,12,13 en 13 vierkante meter. Een badkamer voorzien van ligbad en douche, separaat toilet en de praktische bijkeuken maken het woonprogramma op de begane grond compleet. 

Verdieping: Ook de verdieping van deze woning is bijzonder ruim te noemen (96m2). Vanaf de ruime overloop met vide zijn de berging/cv ruimte en nog eens vijf (slaap-)kamers te bereiken van resp. 8, 11, 18, 9 en 10 vierkante meter. Ook een tweede badkamer is aanwezig, voorzien van velux dakraam. 

Tuin: Rondom de woning kan de tuin aangelegd worden op ca. 709 vierkante meter eigen grond. De hoofdtuin ligt op het zuidwesten en geniet derhalve van optimale zonligging. 

Algemeen: Het dorp Nieuweroord biedt een vriendelijke woonomgeving op korte afstand van de rust van een landelijke omgeving enerzijds en anderzijds de dynamiek van Hoogeveen. Bent u aangesproken door deze mogelijkheid dan heten wij u graag van harte welkom namens onze opdrachtgevers!

Minimum prijs
€439.500
Maximum prijs
€439.500
Minimum oppervlakte
709㎡
Maximum oppervlakte
709㎡
Doelgroep
Woonmilieu
dorps of landelijk 
Soort bouw
kluswoningen 
Soort zelfbouw
individueel bouwen 
Telefoon
Adres

Hoogeveensche Vaart 16
Nieuweroord
Drenthe

Woningtype
vrijstaande woning 
Aantal kavels
1
Ik wil graag informatie ontvangen