Wij mogen u te koop aanbieden twee unieke kluswoningen gelegen te Bad Nieuweschans! Deze beide woningen hebben ruim 10 jaar leeggestaan en dienen geheel gerenoveerd te worden. Deze woningen met historie waren voorheen een café en een kruidenier.  

Er is door de gemeente een vergunning afgegeven voor twee ruime levensloopbestendige woningen van maar liefst 162m² en 118m² woonoppervlakte. De kavels zijn 590m² en 475m².  

Vraagprijzen: €75.000 k.k. (huisnummer 6A) en €65.000 k.k. (huisnummer 6) 

Omschrijving nummer 6A (linker woning):  
De linkerhelft van de woning heeft een woonoppervlakte van 162m² en een perceeloppervlakte van 590m². Op de begane grond en op de eerste verdieping vindt u een badkamer en een toilet. Totaal vindt u hier 4 slaapkamers. Deze woning heeft een kelder welke eventueel als woonkelder gerealiseerd kan worden. De woning beschikt over bergruimtes van 10m²(uitpandig) en 13m² (inpandig).  

Vraagprijs: €75.000 k.k.  

Omschrijving nummer 6 (rechter woning): 
De rechtshelft van de woning heeft een woonoppervlakte van 118m² en een perceeloppervlakte van 475m². De woning beschikt over 3 slaapkamers en een inpandige bergruimte van 13,6m². OP de begane grond vindt u de badkamer en het toilet. Deze woning heeft een kelder welke eventueel als woonkelder gerealiseerd kan worden. 

Vraagprijs: €65.000 k.k.  

De volgende noodzakelijke werkzaamheden dienen minstens nog te worden uitgevoerd bij beide woningen: vloer moet worden vervangen, de oude vloer is eruit gesloopt. Er moet een scheidingsmuur worden gemetseld tussen de woningen. Het dak moet waterdicht worden gemaakt. 

De woning(en) is(zijn) gelegen op steenworp afstand van het busstation. Op loopafstand vindt u een grote supermarkt, een toeristisch centrum ‘Graanrepubliek’, een bloemenwinkel, huisarts, fysiotherapie, peuter- en basisschool, en het Wellness resort, Thermen Bad Nieuweschans. Bad Nieuweschans beschikt over een eigen treinstation en is gelegen langs de A7. Binnen 5 autominuten bereikt u de Duitse grens met diverse leuke winkels en restaurants. Binnen 30 autominuten staat u in de leuke binnenstad van Groningen. Houdt u meer van rust en natuur? Ook dat biedt Bad Nieuweschans u! Bad Nieuweschans is omringd door weidse en prachtige polder- en natuurgebieden. Ten zuiden van Bad Nieuweschans vindt u het bos op Houwingaham, een natuurgebied van Staatsbosbeheer. U vindt er mooi aangelegde wandelpaden langs de Westerwoldse Aa en diverse vogel broed- en rustgebieden.

Minimum prijs
€155.000
Maximum prijs
€155.000
Minimum oppervlakte
1.020㎡
Maximum oppervlakte
1.020㎡
Doelgroep
Woonmilieu
dorps of landelijk 
Soort bouw
kluswoningen 
Soort zelfbouw
individueel bouwen 
Telefoon
Adres

Oudezijl 6
Bad Nieuweschans
Groningen

Woningtype
vrijstaande woning 
Aantal kavels
1
Ik wil graag informatie ontvangen