Zelf altijd hebben willen bouwen in Nieuwe Pekela? Dit is uw kans!  Ons Plan ’t Ol Alteveer.

7 Kavels. Gelegen aan de Schoener en de Brik en allen direct aan het water gelegen : Variërend in prijs. € 69.500,= tot € 90.500,= v.o.n. Grootte varieert van  585m² tot  787m². De diepte van de kavels zijn ± 31,3 meter en hebben een breedte van rond de 18.7 tot 25 meter.

Zie voor kavels de te downloaden brochure.

U behoeft zich hier niet als pionier te beschouwen bij de bouw van uw nieuwe woning. Deze wijk in Nieuwe Pekela, met op het water gerichte kavels, is reeds meer dan tien jaar bewoond en de laatste fase van bouwkavels zijn nu beschikbaar om bebouwd te worden.

In alle rust heerlijk wonen, spelen, vissen, zwemmen tussen de vissen, en mogelijk zelfs een bootje aanmeren bij de tuin.
Het water staat in open vaarverbinding met de kanalen van onze mooie provincie Groningen.

Afgezien van de woningen die in deze wijk gebouwd zijn is er ook ruim groen aanwezig en kunt u direct na het betrekken van uw woning gaan genieten van uw nieuwe aanwinst. In alle rust heerlijk wonen, spelen, vissen, zwemmen tussen de vissen en mogelijk zelfs een bootje aanmeren bij de tuin. Het water staat in open verbinding met het vaarwater van Groningen.

De afmetingen  van de kavels zijn zodanig dat men ruim kan wonen zonder op de lip te zitten van uw nieuwe buren, hoe gezellig dit ook kan zijn. Winkels en scholen liggen op loopafstand. Kortom een ideale woonlocatie.

De grondwerkzaamheden op deze kavels vinden plaats op basis van gesloten grondhuishouding. Wat u hier uitgraaft wordt ook weer rondom de woning teruggebracht. Dus geen grondafvoer. In het kader van het landelijke actuele probleem, van de stikstof en PFAS, hier dus geen barrière voor de bouw van uw woning.

Het betreft zogenaamde vrije bouwkavels. U bent hierbij niet gebonden aan een bepaalde architect of aannemer.
U maakt zelf deze keuze als eigenaar van de kavel. U heeft zich slechts te houden aan het bestemmingsplan van de gemeente Pekela. www.ruimtelijkeplannen.nl

U kent uw eigen budget en het programma van wensen. Dat is een goed uitgangspunt, maar indien gewenst kunnen wij u ook, als verkopend makelaar van dit plan, begeleiden met de realisatie van uw plannen.
Samen met u kunnen we een programma van wensen opstellen, een schetsplan opzetten en de globale stichtings-kosten van dat plan voor u benaderen, opdat u weet waar uw eindinvestering op uit gaat komen.
Hiervoor werken wij samen met een aantal kwalitatief zeer goede Noord Nederlandse bouwers.
Interesse? Neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.


 

Minimum prijs
€69.500
Maximum prijs
€90.500
Minimum oppervlakte
585㎡
Maximum oppervlakte
787㎡
Soort bouw
nieuwbouw 
Woningtype
vrijstaande woning 
Telefoon
Adres

Brik 5
9663 JC Nieuwe Pekela
Groningen

Doelgroep
Soort zelfbouw
individueel bouwen 
Aantal kavels
7
Woonmilieu
dorps of landelijk 
Contactpersoon
W. Feenstra
  • Holtje
  • Bestaande bouw
  • bestaande bouw 2
  • Impressie
  • Orientatie via Sateliet beeld
Ik wil graag informatie ontvangen