Op een van de mooiste locaties van Nieuwerkerk aan den IJssel, naast de ingang van het Hitlandbos ligt deze vrijstaande woning welke in de jaren 20 is gebouwd. De woning ligt op een prachtig perceel van maar liefst 1.655 m2 eigen grond welke perceel ook uitermate geschikt is als bouwperceel om een vrijstaande woning te realiseren. 

De woning ligt in het bestemmingsplan 's-Gravenweg 2013 welke in de basis een woning toestaat van maximaal 500 m3. Let wel; alles wat ondergronds gebeurd telt niet mee in deze inhoud. Bij een goede onderbouwing is het mogelijk dat de gemeente meewerkt aan een grotere inhoud. Maar belangrijk: naast deze woning is een aanbouw mogelijk tot een maximum van 120 m2. Wanneer er wordt voldaan aan de vergunningsvrije regels kan er tot 150 m2 vergunningsvrij gebouwd worden. 

Bodemonderzoek en asbest: 
Door en voor rekening van verkoper is een verkennend bodemonderzoek uitgevoerd. Er is echter wel een aanvullend onderzoek benodigd. Het dak van de garage bevat asbesthoudende materialen. 

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening: 
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’. 

Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij is de makelaar van de verkoper. Neem uw eigen NVM-makelaar mee, voor goed advies bij de aankoop van uw nieuwe woning!

Minimum prijs
€995.000
Maximum prijs
€995.000
Minimum oppervlakte
1.655㎡
Maximum oppervlakte
1.655㎡
Woonmilieu
dorps of landelijk 
Soort bouw
kluswoningen 
nieuwbouw 
Soort zelfbouw
individueel bouwen 
Telefoon
Adres

's-Gravenweg 85
Nieuwerkerk aan den IJssel
Zuid-Holland

Woningtype
vrijstaande woning 
Aantal kavels
1
Ik wil graag informatie ontvangen