NIEUW bij Voorbach Makelaardij: keurige 3-laags tussenwoning met heerlijke tuin aan de Prins Mauritsstraat 4 richting het centrum van Bunschoten-Spakenburg. De klussende starter of single kan zich naar hartelust uitleven om het grotendeels naar eigen smaak te stylen en in te richten. Voor starters, singles & gezinnen die betaalbare koop zoeken een buitenkans in deze historisch krappe woningmarkt!

Op de begane grond beschikt deze charmante woning over de woonkamer met uitbouw mogelijkheden, aangesloten keuken en een net toilet. De tuin op het zuid oosten heeft door de diepte (15 meter diep!) vrijwel de hele dag zon. Tevens beschikt de woning over een bijkeuken en praktische berging. De 1ste verdieping heeft met 3 slaapkamers, de badkamer en het dakterras alles wat een comfortabele (gezins)woning nodig heeft. Uiteraard is de badkamer te vergroten door 1 van de slaap-/werkkamers hiervoor te benutten. De zolder is eventueel uit te breiden door extra dakkapel(en).

De aanbevelingen van Voorbach Makelaardij
• Woonoppervlak ca. 94 m², perceel 153 m²
• Zelf te stylen woning met de Artist Impressions als fantastisch voorbeeld;
• Diverse mogelijkheden tot uitbouw en uitbreiding d.m.v. uitbouw en dakkapellen
• Zonnige tuin van 15 meter diep met stenen berging
• Ruime keuken
•3 slaapkamers op de verdiepingen
• Zolder met mogelijkheden tot uitbreiding
• Prachtig ligging in Bunschoten-Spakenburg

Deze woning kan met DuoKoop worden gekocht. Dit betekent dat de grond door DuoKoop wordt gekocht en de eigenaar van de woning de grond in erfpacht neemt (tegen een maandelijkse vergoeding). Dit bedrag is fiscaal aftrekbaar en het is mogelijk om dit huis met NHG te financieren. Hierdoor profiteer je als koper van lagere netto maandlasten: € 175! De bruto maandlasten van de canon zijn ca. € 295 per maand. De canon wordt nooit herzien en slechts aan de inflatie aangepast. Het geschat benodigde inkomen om deze woning te kopen is ca € 50.000,-. Heb je eigen middelen, overwaarde of een schenking? Dan heb je minder inkomen nodig om de woning te kunnen financieren! De koper heeft op elk moment het recht om de grond erbij te kopen tegen vooraf vastgestelde voorwaarden (dit is geen verplichting). Wil je dat meteen doen? Dan is de vraagprijs € 275.000. Meer weten over de woning of over financieren & (ver)kopen met DuoKoop? 

Zoekt u een zelf op te knappen en charmante eengezinswoning met een heerlijke ligging in het dorp? Voor een prijs die momenteel niet voorkomt in de Spakenburgse woningmarkt? Neem dan volledig vrijblijvend een kijkje bij deze topper in het portefeuille van Voorbach Makelaardij! Wij verwelkom u graag!
 

Minimum prijs
€156.750
Maximum prijs
€156.750
Minimum oppervlakte
153㎡
Maximum oppervlakte
153㎡
Soort bouw
kluswoningen 
Woningtype
geschakeld (rijwoning) 
Adres

Prins Mauritsstraat
Bunschoten-Spakenburg
Utrecht

Doelgroep
Soort zelfbouw
individueel bouwen 
Aantal kavels
1
Woonmilieu
stedelijk 
Ik wil graag informatie ontvangen