OPEN HUIS ZATERDAG 6 APRIL TUSSEN 11.00 EN 15.00 UUR 

Sfeervol huis aan een lommerrijke en rustige laan! 

Wat een fantastische plek! Je hoort de vogels fluiten en kinderen kunnen heerlijk op straat spelen. Op deze mooie locatie vind je deze VRIJSTAANDE WONING met een sfeervolle uitstraling door de karakteristieke luiken en de stalen ramen en deuren. Er is ook een vrijstaand TUINHUIS met 2 separate bergingen achterin de tuin. De diepe tuin met veel bomen en struiken is fantastisch en maakt het plaatje compleet. Deze fraaie woning dient geheel gerenoveerd te worden. 

Tuin: 
De royale voortuin geeft de woning veel privacy naar de weg toe. De achtertuin is circa 30 meter diep en ligt op het noordwesten; er is altijd wel een plek om in de zon of in de schaduw te zitten en je hebt er veel privacy. Ook is er volop speelruimte voor kinderen en voor het plaatsen van een trampoline/schommel/speeltoestel. Zowel de voor- als achtertuin zijn weelderig begroeid. 
De perceelgrootte bedraagt 745 m². 

Bijgebouw: 
Achterin de tuin staat een groot bijgebouw van circa 35 m², welke verdeeld is in een grote ruimte aan de voorzijde, welke uitermate geschikt is als hobby- of opslagruimte en 2 kleine bergingen aan de achterzijde. 

Ligging: 
Doorn is een prettig dorp dat beschikt over alle benodigde voorzieningen, meerdere basisscholen en een middelbare school. Het centrum heeft gezellige restaurants, koffietentjes en terrassen. Doorn is omringd door natuur; de prachtige bossen van de Utrechtse Heuvelrug vind je op korte afstand van deze woning met lange wandelpaden en mooie fietsroutes (waaronder mountainbikeroutes). Ook is de bereikbaarheid van Doorn goed. Binnen enkele autominuten ben je in Driebergen of Maarn waar je zo de A12 op rijdt richting de grote steden. 

Indeling: 
Begane grond: 
Het eerste wat je opvalt als je binnenkomt is de royale hal met trapopgang naar de verdieping; hier vind je de garderobe, inbouwkasten, toiletruimte en de toegang naar de provisiekelder. 

Woonkamer en keuken 
Vanuit de hal kom je in de voorkamer; deze staat in open verbinding met de achterkamer, welke is voorzien van een openhaard en openslaande deuren naar de achtertuin; de achterkamer is eveneens via de hal bereikbaar. De keuken is royaal en heeft een originele keukenopstelling met granieten aanrechtblad, inbouwkasten en een servieskast met een doorgeefluik naar de woonkamer; er is een deur naar de bijkeuken en de tuin aan de rechterzijde van de woning; de bijkeuken is voorzien van een granieten vloer, een bergvliering en openslaande deuren naar de achtertuin en een deur naar de zijtuin; naast de bijkeuken is een werk-/slaapkamer; ook deze ruimte heeft een bergzolder en is voorzien van een dakraam. 

Eerste verdieping: 
3 slaapkamers en 1 badkamer 
Via de bordestrap kom je op de overloop; er zijn 3 slaapkamers met met inbouwkasten/berging en één met een wastafel; eenvoudige ruimte met toilet, douchebak en wastafel. Vanuit de overloop is de vliering bereikbaar. 

BIJZONDERHEDEN: 
• Bouwjaar: omstreeks 1934. 
• Woonoppervlakte circa 124 m². 
• Inhoud circa 513 m³. 
• Tuinkamer circa 35 m². 
• Zonligging: noordwesten. 
• Verwarming: cv-gas combiketel. 
• Warmwatervoorziening: cv-gas combiketel. 
• Isolatie: geen isolatievoorzieningen. 
• Energielabel: G. 
• In de koopovereenkomst van deze woning wordt er een ouderdoms-, niet-zelfbewonings, asbest-, en as is where is clausule opgenomen. Zie de overige voorwaarden in de brochure voor de details. 
• Kad. bekend Gemeente Doorn, sectie A, nummer 5906, groot 745 m². 
• Er is een unieke website beschikbaar van de woning! Download de brochure! 
• Er is ook een video beschikbaar van de woning. 
• Bouwkundig rapport aanwezig. 
• U kunt de woning tijdens het open huis op zaterdag 6 april vrijblijvend komen bezichtigen. Bent u verhinderd? Een afspraak maken is uiteraard ook mogelijk!

Minimum prijs
€795.000
Maximum prijs
€795.000
Minimum oppervlakte
745㎡
Maximum oppervlakte
745㎡
Doelgroep
Woonmilieu
dorps of landelijk 
Soort bouw
kluswoningen 
Soort zelfbouw
individueel bouwen 
Telefoon
Adres

Julianaweg 22
Doorn
Utrecht

Woningtype
vrijstaande woning 
Aantal kavels
1
Ik wil graag informatie ontvangen