SelektHuis
Gepubliceerd: 29-06-2023

Heb jij een kavel en wil je daar een vrijstaande woning op bouwen? Dan ben je bij SelektHuis aan het juiste adres. Een huis bouwen is namelijk een hele onderneming en daarvoor wil je een juiste partij inschakelen. Bij SelektHuis geniet je van heel wat voordelen voor jou als opdrachtgever.

Ruim 40 jaar ervaring

Ruim 40 jaar geleden zijn de gebroeders Nieuwenhuis begonnen met het oprichten van een prachtig familiebedrijf. Door de jaren heen is SelektHuis uitgegroeid tot marktleider op het gebied van vrijstaande woningbouw. Met 6 vestigingen door heel Nederland zijn we altijd bij jou in de buurt. Kom langs in Rijssen, Sneek, Amersfoort, Moordrecht, Hedel of Tholen.

Geheel ontzorgd bouwen

Bij SelektHuis hebben we alle specialisten in huis. Dit betekent dat we jouw volledig ontzorgen. Van vergunningsaanvraag tot uiteindelijke oplevering. Je hebt de keuze tussen drie afwerkingsniveaus: casco, sleutelklaar en nul-op-de-meter.

Wil je graag zelf nog het één en ander verbouwen aan je woning? Kies dan voor casco en verzorg zelf de afbouw van jouw ideale woning. Wil je liever alles uit handen geven? Ga dan voor sleutelklaar en laat je woning volledig afgebouwd opleveren. Wil je graag nog een stapje verder gaan op het gebied van energiezuinigheid? Kies dan voor een nul-op-de-meter-woning (NOM-woning) en geniet van extreem lage energiekosten.

Volledige indelingsvrijheid

Omdat we werken met niet-dragende binnenmuren, kunnen deze alle kanten opgeschoven worden. Dit betekent dat jij niet vastzit aan vaste indelingen. Wil je een extra werkkamer op de begane grond? Geen probleem. Heb je liever de muur tussen de keuken en woonkamer eruit? Gaan we doen.

Prefab bouwers zijn niet in staat om deze indelingsvrijheid te bieden. Zij werken met vaste indelingen en daardoor kan jij niet altijd jouw ideale woning creëren. Ons slimme bouwsysteem biedt jou juist wel deze volledige indelingsvrijheid.

Zo kan je alle kanten op. Denk aan een levensloopbestendige woning, een eengezinswoning of een mantelzorgwoning.

Vaste contractprijzen

Een vrijstaande woning bouwen doe je maar 1 á 2 keer in je leven. Het is dan ook waarschijnlijk je grootste uitgave ooit. Daarom is het heel fijn om financiële zekerheid te hebben. Zo voorkom je verrassingen. Daarom werken we bij SelektHuis met vaste contractprijzen. Mochten er prijsstijgingen komen binnen de bouw, dan worden deze niet op jouw contract doorgevoerd. Wel zo fijn.