Loxone
Gepubliceerd: 16-12-2021

In januari 2021 trad de luidsprekerspecialist quadral toe tot de Loxone groep. Zo werd meer dan 40 jaar high-end audiokwaliteit gefuseerd met meer dan 10 jaar expertise in huis- en gebouwautomatisering. Vandaag zijn meer dan 80 quadral producten beschikbaar bij Loxone. Je hoort echt het verschil!

Quadral en Loxone hebben als doel om dankzij de audio-oplossing een fantastisch geluid te combineren met moderne connectiviteit. De combinatie van de Loxone Audioserver met de quadral luidsprekers zorgt voor een gemakkelijke oplossing voor een uitgebreid hifi-luisterplezier. Zo wordt hifi eenvoudig een onderdeel van het volledige audioconcept en dit met inbegrip van Spotify, TuneIn en lokale media.

Bovendien gaan beide werelden ook op het gebied van kwaliteit perfect samen. De quadral luidsprekers zijn net zoals de Loxone producten ontworpen om een gebouwleven lang mee te gaan. De audio-oplossing (en de huis- en gebouwautomatisering) blijft dankzij regelmatige updates altijd up-to-date. Zo is de totaaloplossing uitermate future-proof!

Kleine speakers, grote speakers, rond, vierkant, aan de muur, aan het plafond of losstaand. Voor elk interieur en elke wens vind je de geschikte quadral luidspreker. Ontdek snel ons aanbod, muziek luisteren was nog nooit zo leuk!

Ben je een installateur en heb je interesse in een totaaloplossing voor huis- en gebouwautomatisering, of ben je audiospecialist, of ben je een elektrovakman die graag de audiowereld wil ontdekken? Neem dan snel een kijkje op de Loxone website en word Loxone Partner! Onze Loxone Partners profiteren immers van aantrekkelijke partnerkortingen op het gehele quadral-assortiment.